De verschillende types elektrische fietsen

De e-bike neemt steeds meer toe in populariteit. En met een toenemende vraag is er ook steeds meer aanbod op de Nederlandse markt. En voor iedere mens en doelgroep wordt er een speciale fiets ontwikkeld. Voor iedereen is er wat dus vandaag de dag. In dit artikelen zullen we een aantal van de meest nuttige modellen toelichten.

Allereerst, de e-bike is vooral in zwang bij de senioren onder ons. Logisch dus dat er e-bikes op de markt zijn gekomen die speciaal op maat zijn voor 65+. De verschillen kun je dan denken aan lichtere fiets. De normale modellen e-bikes kunnen nogal zwaar zijn en dat is niet handig voor iemand van boven de 70. Dan heeft men meer kans op omvallen met alle nare gevolgen van dien. Daarbij deze fietsen kennen lagere instap, wat makkelijker maakt voor senioren om überhaupt op de fiets te komen. Op de volgende website vind men voorbeelden van dit soort fietsen, fastfuriousscooters.nl; elektrische fietsen speciaal voor ouderen. Een specifiek model met goede beoordelingen is van Dutchebike de “easy on”.

De tweede doelgroep die we willen behandelen in dit artikel zijn de moeders. Ook voor moeders zijn er speciale modellen op de markt gekomen. Deze delen enkele eigenschappen met de senioren fietsen. Daarnaast meer ruimte om kind en/of boodschappen te transporteren. Deze fietsen kan men vinden hier: fastfuriousscooters.nl; alle moederfietsen elektrisch. In dit segment is de Dutchebike Mama een topper.

Ben je geen moeder maar is veel cargo transporteren wel iets dat je graag zou willen doen op regelmatige basis, dan zijn er ook speciale transport fietsen. Daarmee kun je veel meer ballast vervoeren dan met een reguliere fiets het geval zou zijn.

Voor de mensen die wel wat meer snelheid zouden verlangen zijn er ook nog de pedelecs. Die kunnen tot wel 45 kilometer per uur. Je moet het maar durven maar voor de snelheid duivels onder ons een goede optie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *