Over ons

Op Bike4Less.nl vindt u alle informatie die u moeten over goedkope fietsen. Zo vindt u hier diverse artikelen over waar u op moet letten bij het vinden van een goedkope fiets en waar u goedkope fietsen kunt vinden. Daarnaast geven wij u ook informatie over elektrische fietsen, dit type fiets wordt namelijk steeds populairder!

Waarom schrijven wij deze blogartikelen?

Fietsen is erg gezond en goed voor het milieu. Zeker wij als Nederlanders maken nog erg veel gebruik van de fiets en het zou dus goed voor onze gezondheid en het milieu zijn als we dit in de toekomst blijven doen. Daarom plaatsen wij regelmatig op Bike4Less.nl inspirerende blogartikelen met daarin afwisselende onderwerpen die stuk voor stuk met fietsen te maken hebben.

Het doel van deze blog

Op deze blog willen wij geen producten aan u verkopen, het voornaamste doel is om u te informeren over de laatste trends en ontwikkelingen in de fietswereld. Doordat er erg veel aanbod is in wat betreft fietsen is het nog steeds een onderwerp wat veel mensen bezig houd! Daarom houden wij u graag op de hoogte van alles wat er speelt omtrent fietsen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u een opmerking, suggestie of een vraag aan ons doorgeven? Via onze contactpagina kunt u deze doorgeven. Wij ontvangen graag feedback van u zodat wij Bike4Less nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van onze bezoekers.